Svenska Hundklubbens lokalklubb Eskilstuna Torshälla

SHK Eskilstuna Torshälla och GDPR

En ny dataskyddsreform gäller från 2018-05-25.
Enkelt förklarat en lag som ger dig som privatperson större koll på vilka av dina personliga uppgifter vi i lokalklubben har och hur vi i lokalklubben använder dem.

När du kontaktar oss med t ex anmälan till kurs,  öppen träning, liknande arrangemang som kräver föranmälan hos oss i lokalklubben så sparar vi lokalt endast ditt namn, ditt mobilnummer och din mailadress efter att arrangemanget är avslutat. Detta för att vi fortsatt ska kunna sända dig lokal information om vår verksamhet som du som medlem ska ta del av. 
Övriga uppgifter som du meddelat oss (t ex personnummer, adress, hundinfo osv) raderar vi i lokalklubben efter avslutat arrangemang. Medlemsinformation förvaras i Svenska Hundklubbens centrala medlemsregister som riksorganisationen ansvarar för. 

Vi i lokalklubben lämnar ALDRIG ut de uppgifter du lämnat till oss till tredje part utanför Svenska Hundklubbens riksorganisation annat än till vårt studieförbund Studiefrämjandet.  Här kan du läsa om Studiefrämjandets policy gällande hantering av personuppgifter. www.studieframjandet.se/om-oss/dina-personuppgifter/integritetspolicy/

Om du inte vill vi i lokalklubben ska spara dina uppgifter enligt ovan (namn, mail o/e telefonnummer) vill vi att du meddelar oss via info@shkeskilstuna.se 

Vill man nå oss utan att lämna namn och mailadress/telefonnummer så är man välkommen att ringa någon av de nummer som finns angivna på hemsidan, precis som tidigare. 

--
2018-05-24
SHK Eskilstuna Torshälla - styrelsen